Minigolf


Šport pre mňa:) Pomaly, neunaviť sa, posedieť, pokecať, sústrediť sa, zabaviť. Po chvíľke sa posunúť o malý kúsok ďalej, Ale nie o moc, nech sa nestratíme v priestore. Vhodné ležérne oblečenie, nespotiť sa, nepokrčiť, neušpiniť. Nehrozí úraz:(ak vás netrafí loptička). Antistres zaručený, stmelovanie kolektívu jakbydal. Dokonca i vyznávači adrenalínu si užijú, pretože oni si dokážu adrenalín vystupňovať kdekoľvek. Veď trafiť na prvýkrát je výzva! Hľadači pokladov sa uplatnia pri hľadaní zatúlanej loptičky.  Zábava na dlhú dobu, ak je väčší kolektív. A na celé hodiny, ak sú tam takí, ako ja, čo využijú všetky pokusy na trafenie sa do jamky:))) Minigolf môžem kedykoľvek a vlastne ani nemusím hrať.

Začiatkom leta sme boli v Bardejove u priateľov. Grilovačka, dlhé rozhovory, zážitky, čas, ktorý letí rýchlejšie, ako inokedy. Aby sme nesedeli iba u nich, i keď, sedieť u nich je zážitok, pretože ich dom je dokonalosť a človek sa tam cíti veľmi príjemne, zašli sme si ,,zašportovať,,
Niektoré ihriská sú elegantné, hracie plochy dokonalé. Toto malo svoje veľké muchy, ale príjemná spoločnosť všetko vynahradila. Bardejov je nádherné mesto zasadené v nádhernom kraji. Mesto napreduje, udržiava sa, renovuje, ide s dobou. Bardejovské kúpele mi prišli, jemne povedané, troška zaspaté v čase. Možno je to účel - duch retra stále žije.



 




Komentáre

Obľúbené príspevky